Hoe leer je communiceren met je paard?

Wil je leren hoe jij en je paard kunnen communiceren en samenwerken? En natuurlijk zonder dat je de leiding kwijtraakt? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking en tevens proefles. We nemen dan 1,5 uur de tijd om jouw wensen en doelen te bespreken. Zo kunnen we samen uitzoeken of onze ideeën bij elkaar aansluiten en gaan we natuurlijk ook kijken naar jouw relatie met je paard. Tijdens het rijden (of wat jij wilt doen) met je paard, zal ik uitleggen hoe jullie een nog fijnere afstemming met elkaar kunnen bereiken.

Wanneer je besluit om 1 keer per 1, 2 of 3 weken met elkaar aan de slag te gaan, dan kunnen we dat doen op verschillende manieren. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. De rode draad die er in de trainingen altijd zal zijn, is wederzijds respect en vertrouwen. En bovenal natuurlijk de liefde voor het paard en het plezier voor jullie beide. Wat jullie graag willen doen, bepalen jullie zelf.

De manier waarop ik jullie zal begeleiden is een manier die is ontstaan uit het combineren van onderdelen uit verschillende methoden. En als life coach kijk ik verder dan alleen naar het rijtechnische aspect.